ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Romanya yolculuğu öncesi ziyaretler

BEYŞEHİR-İlçemizde, Avrupa Birliği (AB) Comenius projesi kapsamında Romanya’ya gidecek olan ortaokul öğrencileri ve öğretmenler, yolculuk öncesi kendilerine eşlik eden Okul Müdürü Ali Metin ile birlikte İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’ü makamında..

Romanya yolculuğu öncesi ziyaretler

BEYŞEHİR-İlçemizde, Avrupa Birliği (AB) Comenius projesi kapsamında Romanya’ya gidecek olan ortaokul öğrencileri ve öğretmenler, yolculuk öncesi kendilerine eşlik eden Okul Müdürü Ali Metin ile birlikte İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’ü makamında ziyaret etti. 

Beyşehir’e bağlı Üzümlü Beldesi Cengiz Topel Ortaokulu Müdürü Metin ve beraberindeki eğitimci ve öğrencileri makamında ağırlayan Kaymakam Başıbüyük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, proje ile ilgili olarak bilgiler aldı. Başıbüyük, konuklarının Romanya’da Türkiye’ye en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirtti.

Okul Müdürü Metin, Romanya yolcusu olan eğitimci ve öğrencilerin 9 Aralık günü bu bu ülkede olacağını belirterek, Romanya’nın İasi şehrinde 5 günlük bir proje toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantının ardından 13 Aralık’ta yurda dönecekler” dedi.

Okul Müdürü Ali Metin ve beraberindeki eğitimci ve öğrenciler, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen’i ziyaret etti.

“Su” konulu proje kapsamında Romanya’ya gidecek olan ortaokul öğrenci ve öğretmenleri, burada Portekiz, İspanya, Hırvatistan, Bulgaristan ve Romanya’dan proje ortağı okullarla bir araya gelecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL