ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Romanyalı öğrencilerden Kaymakam’a ziyaret

BEYŞEHİR – Kaymakam Başıbüyük, Fetullah Bayır Fen Lisesi Müdürü Bilal Alperen ile her iki proje ortağı okulun proje koordinatörleri Halit Kalaycı ve George Mitu’nun da bulunduğu Romen konukları, ilçede görmekten..

Romanyalı öğrencilerden Kaymakam’a ziyaret
BEYŞEHİR – Kaymakam Başıbüyük, Fetullah Bayır Fen Lisesi Müdürü Bilal Alperen ile her iki proje ortağı okulun proje koordinatörleri Halit Kalaycı ve George Mitu’nun da bulunduğu Romen konukları, ilçede görmekten ve ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Başıbüyük, “Dilerim, misafirperverliğimiz yanında ilçemizin tarihi ve coğrafi güzelliklerinden de memnun kalmışsınızdır” dedi.
        Romen Proje Koordinatörü George Mitu ise Türk misafirperverliğinden çok etkilendiklerini ve Beyşehir’i çok sevdiklerini, memnun kaldıklarını dile getirdi.
        Fetullah Bayır Fen Lisesi Müdürü Bilal Alperen, Başıbüyük’e yabancı misafirlerin kaldıkları 10 gün içerisinde gerçekleştirilen etkinlikler hakkında ve proje ile ilgili bilgiler verdi. Alperen, okul olarak misafir ettikleri konukların bugün Beyşehir’den ayrılacaklarını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Başıbüyük, konuklarına çeşitli hediyeler verirken, Romen Proje Koordinatörü Mitu ise bir çiçek takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL