ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Saadet, yerel seçimlere kilitlendi

  BEYŞEHPİR-Saadet Partisi (SP) Mart ayında yapılacak mahalli idareler nedeniyle Beyşehir’de seçim çalışmalarına hız verdi. İstanbul Sultanbeyli İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Yılmaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında..

Saadet, yerel seçimlere kilitlendi

 

BEYŞEHPİR-Saadet Partisi (SP) Mart ayında yapılacak mahalli idareler nedeniyle Beyşehir’de seçim çalışmalarına hız verdi.

İstanbul Sultanbeyli İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Yılmaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği SP Beyşehir İlçe Teşkilatı’nda açıklamalarda bulundu.

Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Uzun ve teşkilat mensupları ile birlikte Sultanbeyli Gençlik Kolları Başkanı Fethullah Bülbül ve beraberindeki ekibin de yer aldığı basın toplantısında, Milli Görüş projelerinden söz eden Yılmaz, İslam Birliği projesine değindi. Bu projenin uygulanmasının Milli Görüş iktidarına nasip olacağını belirten Yılmaz, Beyşehir’e de hem yürütülen teşkilat çalışmalarına katılmak hem de bir dizi ziyaretler yapmak amacıyla geldiklerini söyledi.

Genel siyasetin ve ülkenin içerisinde bulunduğu durumun çok önemli olduğunu ancak yerel seçimlerin de yakın bir zamanda olmasından dolayı  bunu da çok önemsediklerini dile getiren Yılmaz, “Artık yerel seçimlere de kilitlenmiş durumdayız.”dedi.

“YENİ AÇILIMLARLA GELİYORUZ”

Beyşehir’de bir milli görüş belediyesinin hizmet vermesini çok arzu ettiklerini ifade eden Yılmaz, şu değerlendirmelere yer verdi:

”Milli Görüş belediyeciliğinin getireceği yeniliklerden, hizmetlerden Beyşehir’imizin de faydalanmasını arzu ediyoruz. Bu maksatla, biz bu arzu ve isteğimizi bu projelerimizi de Beyşehir halkına duyuracağız. Tabiiki tercih halkındır, seçmenindir. Onların teveccühü ile bir başkan seçilecektir.Ama biz yine de arzu ediyor, istiyoruz ki, onlar bu hakikatleri bilsinler, milli görüş belediyeciliğinin ne manaya geldiğini iyi anlasınlar. Neticede başbakan seçmiyoruz, milli görüşü temsil eden belediye başkanından yana oylarını kullanırlarsa, bunun hem Beyşehir, hem de kendilerinin açısından çok iyi olacağını ifade ediyoruz. Geçmiş dönemden örneğini verdim. Belediyecilikte açılımlar yapıldı. Bizim şimdi çok daha iyi seviyede hazırlıklarımız var. Yani yeni milli görüş belediyeciliği anlamında belediyeciliğe inşallah yeni açılımları katmaya geliyoruz.  Buradaki halkın da bu açılımlardan faydalanmasını istiyoruz. Bu nedenle yerel seçimlere dönük çalışmalarımız bundan sonra yoğun bir şekilde devam edecektir.”

Yılmaz,toplantının ardından gazetecilerin yönelttiği soruları cevaplandırdı. Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra ilçe genelinde basın ve sivil toplum kuruluşları ile esnaflara yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL