ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Şafak Operasyonunda 12 Tutuklama

BEYŞEHİR – Beyşehir ilçe merkezinde Konya İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri ve narkotimler tarafından Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin de desteğiyle 17 Şubat Salı günü, 16 farklı adreste şafak..

Şafak Operasyonunda 12 Tutuklama

BEYŞEHİR – Beyşehir ilçe merkezinde Konya İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri ve narkotimler tarafından Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin de desteğiyle 17 Şubat Salı günü, 16 farklı adreste şafak vakti eş zamanlı yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Konya’ya götürülen 18 şüpheliden 2’si Konya’da ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
         Uyuşturucu ticareti ve nakli suçlamasıyla Beyşehir Adliyesi’ne çıkarılanlardan 2’si, cumhuriyet savcılığındaki sorgulamasının ardından serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilenlerden ise 2’si hakkında adli kontrol kararı verildi, 12 şüpheli ise tutuklanarak Seydişehir cezaevine gönderildi.
         Operasyonda 50 kullanıma ve satışa hazır eroin fişeği, 50 gram eroin, 50 uyuşturucu hap, 3 paket bonzai ve bir miktar esrar maddesi ele geçirildiği öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL