ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sağlık’ masaya yatırıldı

            HÜYÜK – Hüyük Toplum Sağlık Merkezi tarafından Belediye Kültür Etkinlikleri Salonu’nda düzenlenen toplantıya Konya İl Sağlık Müdürü Dr.Hasan Küçükkendirci, Halk Sağlığı Müdürü Uz.Dr.Lütfi Saltuk..

Sağlık’ masaya yatırıldı

 

          HÜYÜK – Hüyük Toplum Sağlık Merkezi tarafından Belediye Kültür Etkinlikleri Salonu’nda düzenlenen toplantıya Konya İl Sağlık Müdürü Dr.Hasan Küçükkendirci, Halk Sağlığı Müdürü Uz.Dr.Lütfi Saltuk Demir,  şube müdürleri, Hüyük İlçe Sağlık Müdürü Dr.D.Ali Turgut, Hüyük Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr.Mehmet Kendir ve sağlık personeli katıldı.

Hüyük sağlık Müdürü D.Ali Turgut, sunumunda ilçenin tanıtımını yaparken, bölgenin sağlıkta geldiği son durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hüyük Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr.Kendir ise,  hastanenin mevcut durumu ile ileriye dönük hedefler konusunda katılımcılara bilgile verdi. 

Hüyük’e gelen heyet, değerlendirme toplantısı öncesinde Hüyük İlçe Belediye Başkanı Nusret Akgümüş’ü de makamında ziyaret etti.  Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Akgümüş, İl Sağlık Müdürü Küçükkendirci ve beraberindeki yetkililerle birlikte bölgedeki sağlık ocaklarını ve Devlet Hastanesi’ni birlikte gezdiler. Küçükkendirci , kendisine uzman hekim açığı konusundaki ihtiyaçların aktarılması üzerine en yakın zamanda bu sorunun çözüleceğini belirtti. Küçükkendirci, Devlet Hastanesi’nin zemin döşeme, bakım ve onarım çalışmalarına katkıda bulunan hayırsever Durmuş Akkuş’a da teşekkür etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL