ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sağlık Bakanı Konsiad’ın Misafiri Oldu

        İstanbul Milletvekilleri Gülay Dalyan ve Feyzullah Kıyıklık, Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak, Yargıtay Üyesi Ziya Dinler, Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Tarkan Alpay, Türkiye Hudut ve..

Sağlık Bakanı Konsiad’ın Misafiri Oldu

        İstanbul Milletvekilleri Gülay Dalyan ve Feyzullah Kıyıklık, Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak, Yargıtay Üyesi Ziya Dinler, Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Tarkan Alpay, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Dr. Hüsem Hatipoğlu, Genel Müdür Yardımcıları Dr. Osman Kan ve Dr. Mehmet Berker, 24 Dönem Koünya Milletvekili Av. Hüsnü Tuna, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim Özefe, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İstanbul Otobüs A.Ş. Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, İstanbul Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Büyükdede, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Haktan Elbasan, İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürü Kayhan Şahan, Emniyet Müdürü Necmettin Pek, Güngören Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu, Galatasaray Kulübü Disiplin Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nazım Durak, İstanbul Esnaflar Birliği Başkanı Faik Yılmaz, İkitelli OSB Başkanı Nihat Tunalı, Doç. Dr. Mustafa Uygar Kalaycı, Silivri Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Şenel Akgöz, TİMFED Başkanı Kemal Çelik, STK temsilcileri ve 600’ü aşkın davetli İstanbul Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıya katıldı.
         KONSİAD Genel Başkanı Abdullah Başcı; “KONSİAD olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana çok önemli işlere imza attık. Daima öncü ve önder olmaya çalıştık. Irak’ta zulüm altında yaşayan Türkmen kardeşlerimize Konyalı ve Karamanlı dernek ve vakıflarımızla el birliği yaparak 23 tır dolusu ayni yardım yaptık. 2012 ve 2013 yıllarında Feshane’de yaptığımız Konexpo etkinliğimizle Selçuklu ve Osmanlı Başkentlerini buluşturduk. 2015’de CNR Fuar Merkezinde yapacağımız 3. Konexpo etkinliğimizle Konya’yı, Karaman’ı, Edirne’yi ve Rumeli’yi uluslararası arenada tanıtacağız. Bundan sonra faaliyetlerimizi vizyonumuzda belirttiğimiz “Konya’mızın ve Milletimizin geçmişine, kültürüne ve kimliğine saygıyı esas alıp bağımsız olarak, Türkiye’mizin ekonomik kalkınmasına ve gelişmiş ülkeler seviyesine yükselmesine katkıda bulunmak, bunun için yüksek teknolojili üretimi esas alan bir anlayış doğrultusunda, uluslararası normlara uymayı ve çevreye duyarlı davranmayı kültür ve hayat pratiği getirerek haklının ve zayıfın yanında, haksızın da karşısında olmak” anlayışımızla arttırarak sürdüreceğiz. Katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuşmuştur.
         Daha sonra Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu yaptığı konuşmada özetle: “AK Parti hükümetleri Türkiye’nin hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürmektedir. Milletimiz kendisine kır tavuğu muamelesi yapılmasını artık kabul etmiyor, ben kartalım diyor. Yeniden kartal gibi yükselecek milletimiz. Türkiye kendi özüne, kendi değerlerine dönecek. Almanya, Fransa ve İngiltere’nin kendi vatandaşlarına sunduğu kolaylıklar artık bizim ülkemizde de mevcuttur. Biz milletimizden aldığımız güçle hep beraber çalışarak hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz. Türkiye’nin kalkınmasını, büyümesini ve gelişmesini istemeyen dış güçlerin yanında iç güçler de bulunmaktadır. Bunlar sürekli planlar yaparak Türkiye’nin dünyada ekonomisi en büyük 10 ülke arasında bulunmasın istememektedir. Cumhurun reisi Ülkemizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye söylemişti. Evet, artık eskisi gibi olmayacak. Sağlıkta son 12 yılda yaptıklarımıza bakarsanız, her şeyi sil baştan yaptığımızı görebilirsiniz. Vatandaşımızın tabiriyle 5 yıldızlı otel konforunda.  2016-2017 yıllarında veya en geç 2018’de bu ülke 90 bin yatak kapasiteli hastanelerini bitirmiş olacak. Bu hastaneler fiziki şartları, inşaat teknolojisi ve çevre dostu yeşil hastaneler dünyada tek olacak. Kendi enerjisini üreten akıllı hastane modelleri olacak.” şeklinde konuşmuştur.
        Programın kapanışında Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından KONSİAD’a sponsor olan firmalara plaket verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL