ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sağlık Hizmetleri Masaya Yatırıldı

           BEYŞEHİR – 2014 yılında ilçemizde Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği hedef ve stratejilere uygun olarak sağlık hizmeti sunulabilmesi amacıyla, 2013 yılının değerlendirildiği ve sağlık alanında sunulan hizmetlerin..

Sağlık Hizmetleri Masaya Yatırıldı

           BEYŞEHİR – 2014 yılında ilçemizde Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği hedef ve stratejilere uygun olarak sağlık hizmeti sunulabilmesi amacıyla, 2013 yılının değerlendirildiği ve sağlık alanında sunulan hizmetlerin daha etkin hale getirilmesi için yapılacak çalışmaları belirlendiği Beyşehir İlçe Sağlık Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
            Beyşehir Devlet Hastanesi Toplantı salonunda yapılan toplantıya, Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, İl Sağlık Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hasan Küçükkendirci, Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi ve Yönecicisi Uz.Dr. Hüseyin Kosat, Sağlık Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve hastane Çalışanları katıldı. Toplantıda öncelikli olarak Beyşehir’de yapılacak sağlık yatırımları, sağlık çalışanlarının motivasyonunun arttırılması ve sağlık hizmeti sunan işyerlerinin denetimleri gibi konular ele alındı.
            Toplantıda ayrıca, personelin yeterli ve dengeli dağılımı, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının işleyişi, İlçeler arası uygulama farklılıklarının önlenmesi, Elektronik bilgi paylaşımı ve Konya sağlığının daha da geliştirilmesi için yapılabilecek çalışmalarda gündeme geldi.
            Toplantıda Beyşehir İlçe Sağlık değerlendirme sunumunu yapan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Durmuş Ali Turgut, ilçemizde verilen ve verilecek hizmetleri çok önemsediğini belirterek; hedefimiz tüm vatandaşlarımıza öncelikle yaşadığı bölgede sağlık hizmetini ulaşılabilir kılmaktır diyerek, geçen senelere ait istatistiki veriler hakkında bilgi verdi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL