ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sağlık için yürüdüler

          BEYŞEHİR – Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü’nün de destek verdiği “Doğa ve Sağlık Yürüyüşü” temalı etkinliğe Konya..

Sağlık için yürüdüler

 

        BEYŞEHİR – Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü’nün de destek verdiği “Doğa ve Sağlık Yürüyüşü” temalı etkinliğe Konya Cumhuriyet Başsavcısı Neyzen Özcan, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz, Beyşehir Adliyesi savcı ve hakimleri, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, Beyşehir Askerlik Şubesi Başkanı Alper Arıkan, Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, adliye müdürleri, adliye ve cezaevi personeli eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı.
        Anamas Dağı’nın eteklerindeki bin 500 rakıma sahip İslibucak mevkisinde gerçekleştirilen etkinlikte, adliye çalışanları yürüyüşü karaçam ormanlarıyla kaplı 6 kilometrelik parkurda gerçekleştirdi.
        Yürüyüşün ardından piknik de yapan katılımcılar, sportif aktiviteler gerçekleştirdi. Etkinlik, Yeşildağ beldesindeki Leylekler Vadisi’ne düzenlenen gezi programı ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL