ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Şakir Özel MHP’den Aday Adayı

Beyşehir – Sadıkhacı Belediye Başkanı Şakir Özel Milliyetçi Hareket Partisi’ne Beyşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Başvuru belgelerin MHP ilçe başkanı Mustafa Taşkın’a teslim eden Özel “ Beyşehir’imize..

Şakir Özel MHP’den Aday Adayı

Beyşehir – Sadıkhacı Belediye Başkanı Şakir Özel Milliyetçi Hareket Partisi’ne Beyşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Başvuru belgelerin MHP ilçe başkanı Mustafa Taşkın’a teslim eden Özel “ Beyşehir’imize yük olmak için değil, yük almak için bu göreve talip oldum” dedi.

 

            Adaylık başvuru formunu teslim etmesinin ardından açıklamalarda bulunan başkan adayı Özel şunları söyledi; “Öncelikle 30 mart 2014 mahalli idareler seçimi Beyşehir’imize Konya’mıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 10 yıldır Sadıkhacı Kasabası’nda kasabama hizmet etmekteyim. Bu süreçte edinmiş olduğum tecrübeler doğrultusunda Beyşehir’imize Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkanlık adayı müracaatımı yapmaktayım. Beyşehir’imize yük olmak için değil, yük almak için bu göreve talip oldum.Bu seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL