ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Samancı Beyşehir’de

BEYŞEHİR- AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle geldiği Beyşehir ilçesinde, oy kullanılan sandık kurullarını ziyaret etti. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Kahraman Göksu, AK Parti..

Samancı Beyşehir’de

BEYŞEHİR- AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle geldiği Beyşehir ilçesinde, oy kullanılan sandık kurullarını ziyaret etti.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Kahraman Göksu, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve beraberindeki partililerle birlikte Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu’na gelen Samancı, burada görevlilerden katılımla ilgili bilgiler aldı.

Vatandaşlarla sohbet de eden Samancı, sonrasında gazetecilere seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunan Samancı,yaptığı açıklamada,Beyşehir’de de seçmenlerin sakin ve huzurlu bir ortamda oylarını kullandığını belirterek, “Sonuçları inşallah hayırlı bir şekilde alacağımıza inanıyoruz. Sayın Başbakanımızı buradan Çankaya’ya  göndermiş olacağız.  Almış olduğumuz neticelerin  ülkemize hayırlar getirmesini  diliyorum. Bu huzur ve güven ortamının Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra daha da pekiştirilerek devam edeceğini düşünüyorum.  Halk ilk defa cumhurbaşkanını seçiyor. Ülkemiz, gücüne güç katarak yoluna devam edecek. Bambaşka bir sayfayı açıyoruz, eski sayfayı, eski Türkiye’yi kapatıyoruz, yeni Türkiye’yi açıyoruz,  yeni Türkiye’de halk ve milletimiz güçlü olacak.Önceki gibi devlet millet ayrımı yapılmaksızın, artık bu tabloyu da bugün itibariyle yıkmış olacağız. Bunun neticesinde de devlet millet el ele daha iyi yerlere geleceğiz.”dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu da oyunu Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu’nda kullandı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL