ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sarı Kardeşler Avrupa Şampiyonasında

        BEYŞEHİR – 1-5 Mayıs Tarihleri arasında Azerbaycan’da yapılacak olan şampiyona için Sarı kardeşler yüksek performanslarından dolayı direk olarak milli takıma yazıldılar. Ufak kardeş Talha Sarı ise..

Sarı Kardeşler Avrupa Şampiyonasında

        BEYŞEHİR – 1-5 Mayıs Tarihleri arasında Azerbaycan’da yapılacak olan şampiyona için Sarı kardeşler yüksek performanslarından dolayı direk olarak milli takıma yazıldılar. Ufak kardeş Talha Sarı ise yan diz bağlarından sakatlandığı için bu şampiyonaya katılamıyor.
          Beyşehir Taekwondo antrenörü Nafiz Çakır konu ile ilgili olarak; “bu yılın en önemli organizasyonu olan Avrupa Büyükler Şampiyonasına 2 sporcumuzla katılıyoruz. Kendilerini çok yoğun bir müsabaka dönemi başlıyor. Bu önemli maçın ardından ardı ardına her ay 4 tane Dünya Lig maçlarına katılacaklar. Buralarda alınan puanlarda olimpiyatlar için çok önemli. Her ikisi de  çok kaliteli ve tecrübeli sporcularımız. İkisinden de derece bekliyorum” dedi.
          Sarı kardeşler bu şampiyona için Milli takım olarak Konya Rixos otelde kampa girdiler. Bir ay süren kampın ardından Azerbaycan’a gidilecek ve 1-5 Mayıs tarihleri arasında bu önemli organizasyona katılacaklar. Her iki sporcumuza da başarılar diliyoruz..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL