ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sarı Kardeşler Avrupa’da

        BEYŞEHİR-G1 sınıfı olan ve Olimpiyat oyunlarına puan veren bu önemli şampiyonada Sarı kardeşler Milli takım olarak Avusturya’da yer alacalar. 31 Mayıs -1 Haziran 2014 tarihlerindeki organizasyonda..

Sarı Kardeşler Avrupa’da

        BEYŞEHİR-G1 sınıfı olan ve Olimpiyat oyunlarına puan veren bu önemli şampiyonada Sarı kardeşler Milli takım olarak Avusturya’da yer alacalar. 31 Mayıs -1 Haziran 2014 tarihlerindeki organizasyonda Ali Sarı 87 Kg, Yunus Sarı ise  80 Kg da maç yapacak. Daha Sonra ise Sarı kardeşler Milli takımla beraber Almanya’ya geçerek 2 haftalık bir çalışma kampı yapacaklar.
        Ali Sarı konu ile ilgili olarak: ” Avusturya’daki müsabakadan sonra Esas önemli olan Haziran ayı sonundaki Çin’de yapılacak olan Grand Prix müsabakaları.Bu müsabakaya da Gerek Almanya’da ve gerekse Türkiye’de kamp yaparak hazırlanacağız. Çin’den hemen sonrada Rusya, Kazakistan  müsabakaları var.Bu sene ardı ardına çok zorlu maçlar var.Olimpiyatlar için buralarda başarı göstermeliyiz.Çok çalışıyoruz . İnşallah başarırız.Beyşehirli kardeşlerimizin dualarını bekliyoruz” dedi.
        Beyşehir Belediye Spor antrenörü Nafiz Çakır ise: “Ali ve Yunus Sarıdan madalyalar bekliyorum. Bu sene tüm zamanları kamp yaparak geçiyor. İnşallah bunun karşılığını alırlar. Diğer sporcumuz Talha Sarı’da sakatlığını atlattı. 1 ay sonra müsabakalara başlayacak. O da maç yapmaya başlayınca 3 kardeşten ardı ardına madalyalar gelecek. Buna eminim. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL