ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sarı kardeşler Fransa’da

BEYŞEHİR-Beyşehirli milli tekvandocu kardeşler şimdi de Fransa’da madalya şansı arayacak. Üç kardeş 21-22 Aralık’ta Paris’te yapılacak şampiyonada Türkiye’ye derece getirebilmenin mücadelesini verecek. İngiltere’de yapılan Grand Prix Olimpiyatları’na katılan Sarı kardeşler,..

Sarı kardeşler Fransa’da

BEYŞEHİR-Beyşehirli milli tekvandocu kardeşler şimdi de Fransa’da madalya şansı arayacak. Üç kardeş 21-22 Aralık’ta Paris’te yapılacak şampiyonada Türkiye’ye derece getirebilmenin mücadelesini verecek.

İngiltere’de yapılan Grand Prix Olimpiyatları’na katılan Sarı kardeşler, şimdi de Fransa’da yapılacak Fransa Açık Tekvando Şampiyonası’nda ter dökecek.

Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır, yaptığı açıklamada, belirli bir puanı olan dünyanın en iyi sporcularının katıldığı Grand Prix Olimpiyatları’nda mücadele veren Beyşehirli milli tekvandocu Ali ve Yunus Sarı kardeşlerin şimdi de Fransa’da Türkiye’nin başarısı için mücadele edeceğini belirterek, “Bu olimpiyatta Yunus Sarı 80 kiloda Türkiye’ye 3’üncülük derecesi kazandırmıştı. Şimdi ise Talha’yla birlikte bu üç milli tekvandocu kardeş Fransa’da milli formayı giyecekler. Paris şehrinde Stade Pierre-de-Coubertin Spor Salonu’nda düzenlenecek şampiyonada   ben onlara şimdiden başarılar diliyorum. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL