ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Şenol’dan Gazetecilere Kutlama

BEYŞEHİR – Şenol mesajında; Demokrasi, şeffaflık ve ifade özgürlüğünün en önemli göstergelerinden birinin, tarafsız ve özgür basının mevcudiyetidir. Basın ve ifade özgürlüğünün yanı sıra halkın haber alma hakkının korunmasının da demokrasinin işlerliği..

Şenol’dan Gazetecilere Kutlama

BEYŞEHİR – Şenol mesajında; Demokrasi, şeffaflık ve ifade özgürlüğünün en önemli göstergelerinden birinin, tarafsız ve özgür basının mevcudiyetidir. Basın ve ifade özgürlüğünün yanı sıra halkın haber alma hakkının korunmasının da demokrasinin işlerliği açısından hayati öneme sahiptir.
        Basın kuruluşlarının meslek ahlakına, demokratik değerlere, evrensel hukuka, tarafsızlık ilkesine, kişi haklarına ve özel hayata saygı gibi hususlara riayet etmesi ve eleştirilerinde yapıcı bir tutum benimsemesinin demokrasi ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından da büyük önem taşımaktadır.
        Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, ilkeli yayıncılık anlayışıyla olayları tarafsız bir şekilde halka aktararak vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.
         Her şartta mesai gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek Beyşehirimizin kalkınmışlık düzeyine ve tanıtımına büyük katkı sağlayan ve kamu hizmetlerinin yürütümünde önemli katkıları olan tüm basın mensuplarımızın  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar, aileleriyle birlikte daha nice senelere sağlık, mutluluk ve başarılarla erişmelerini dilerim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL