ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Şenol’dan Teşekkür

        BEYŞEHİR – Süleyman Şenol mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşerilerim, sizlerin her şeyin en iyisine ve güzeline layık olduğunuzu belirterek sözlerime başlıyorum. 14 Aralık 2013..

Şenol’dan Teşekkür

        BEYŞEHİR – Süleyman Şenol mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşerilerim, sizlerin her şeyin en iyisine ve güzeline layık olduğunuzu belirterek sözlerime başlıyorum. 14 Aralık 2013 Cumartesi günü Otogar kavşağında beni bağrınıza bastınız. Ayrıca Göl Düğün Salonu’ndaki aday tanıtım programımızda sevgi gösterileriniz ve gönlünüzü, kalbinizi açmanız her türlü takdirin üstündedir. Karşılaştığım bu tablodan duyduğum mutluluğu, yaşadığım heyecanı burada kelimelerle ifade etmem imkânsız. Bu sebeple hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarak, Beyşehir’imiz için aydınlık günlerin yakın olduğu müjdesini vermek isterim. Bana bu cesareti veren gücün de, sizlerin şahsıma göstermiş olduğunuz teveccüh ve yüksek iradeli desteğiniz olduğunu belirtmem gerekiyor.” Dedi.
          “Ortaya koyduğunuz sevgi selinin, yaşadığınız geçen on yılın ve gelecek on yıllarda yaşamak istediklerinizin bir göstergesi olarak algıladığımı bilmenizi isterim. Bu tablonun, son on yılda, kendi kaderinize terk edilmiş olmanın, büyük ümitlerle desteklediğiniz insanların dertlerinize çare olamadığını görmenin, gelecek dönemde de aynı akıbete uğramak istememenizin bir haykırışı, bir başkaldırışı olduğunu gördüm.” diyen MHP Belediye Başkan Adayı Şenol,  cennetten bir köşe olan Beyşehir’in güzel insanlarına hizmetin her şeyin üstünde olduğunu ifade etti.

Süleyman Şenol, “Hz. Peygamberimizin şu iki güzide hadisi-i şerifini kendime düstur edindim. ‘İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır’ ve ‘Bir topluluğun efendisi, onlara hizmet edendir’. Kıymetli hemşerilerim, ben size efendi değil hizmetkâr olmak için huzurunuzdayım. Sizin için en hayırlı hizmetleri sizinle birlikte yapabilme arzusu ile karşınızdayım. Niyet hayır, akıbet hayır. Diye konuştu. “İnsanlar birbirine yardımdan el çektikleri gün insanlık yok olur. Karşılıklı dayanışma olmazsa toplumlar olmaz. Bu sebeple, tıpkı karşılama ve aday tanıtım programında olduğu gibi, birlikten, beraberlikten,  dayanışmadan bir an bile olsun ayrılmayacağız. Yalnız olan rahat görmez, yardımlaşan, yorulma bilmez. Bu prensiplerden hareketle diyorum ki: ‘birlikte kazanacağız, birlikte başaracağız.’ Burada sen, ben olmayacak. Biz olacağız. O günkü konuşmamda ifade ettiğim gibi, Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevda için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik.” diyen Süleyman Şenol, Beyşehir’in birliği, dirliği, huzur ve selameti için, refah ve mutluluğu için, gelişmiş, yaşanılabilir bir Beyşehir için gece, gündüz demeden hep birlikte çalışacaklarını sözlerine ekledi.
           Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Süleyman Şenol mesajının son bölümünde, “Yüce Mevla’dan dileğim odur ki, sevdamız olan, aşkımız olan Beyşehir’e hizmet etmeyi bize, eğer hayırlı ise nasip etsin. Bizleri, utanılacak işlerden, hesap verilemeyecek makamlardan uzak tutsun. Destek sizden, takdir Cenab-ı Allah’tandır.  Hepinizi Allah’a emanet eder, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL