ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sıcaklara ‘rahmet’ molası

  BEYŞEHİR-Beyşehir’de yağmurlu hava sıcaktan kavrulan insanları serinletmeye yetti. Dün bölgemizde etkili olan yağış, hava sıcaklarında da hissedilir ölçüde düşüş yaşanmasına yol açtı.  Güneşte 37 dereceye kadar çıkan hava sıcaklıkları,..

Sıcaklara ‘rahmet’  molası

 

BEYŞEHİR-Beyşehir’de yağmurlu hava sıcaktan kavrulan insanları serinletmeye yetti. Dün bölgemizde etkili olan yağış, hava sıcaklarında da hissedilir ölçüde düşüş yaşanmasına yol açtı.  Güneşte 37 dereceye kadar çıkan hava sıcaklıkları, aniden düşüş kaydetti. Bugün de bölgede hava sıcaklığının en düşük 21, en yüksek 29 derece olması bekleniyor.

Bu arada, Meteoloji, Konya’nın Beyşehir, Derebucak  ve Seydişehir ilçeleri için kuvvetli yağış ve dolu uyarısında bulundu.

Meteoroloji Konya  Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Beyşehir, Seydişehir  ve Derebucak  ilçelerinde beklenen kuvvetli yağış ve dolu nedeniyle sel, su baskını ve heyelan uyarısı yaptı. Bölgemizde yağışlı havanın bugün de devam etmesi beklenirken, perşembe gününden itibaren ise hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceği belirtildi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL