ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sistem yine zirvede

  BEYŞEHİR-Beyşehir’in eğitimdeki öncü kurumlarından olan Sistem Dershanesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi.Aynı dershanede öğrenim gören iki öğrenci, Beyşehir birincilikleriyle dikkatleri üzerinde topladı. 2012 yılı LYS sonuçlarının kamuoyu ile paylaşılmasının..

Sistem yine zirvede

 

BEYŞEHİR-Beyşehir’in eğitimdeki öncü kurumlarından olan Sistem Dershanesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi.Aynı dershanede öğrenim gören iki öğrenci, Beyşehir birincilikleriyle dikkatleri üzerinde topladı.

2012 yılı LYS sonuçlarının kamuoyu ile paylaşılmasının ardından yazılı bir açıklamada bulunan Sistem Dershanesi Müdürü Hikmet Ateş, kurumsal çalışma ve özverinin sonucunu aldıklarını belirterek, “Öğrencilerimizin elde ettiği başarıyla haklı bir gurur yaşıyoruz.”dedi. Ateş, şöyle devam etti:

“15 yıldır Beyşehir’de eğitim sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Elde ettiğimiz başarıların tesadüfi olmadığı ortadadır.  Sınava hazırlanan öğrencilerimizi; samimiyetle ve profesyonelce motive ediyoruz. Deneme sınavları, etüd programları ile bilgi eksikliklerini giderdiğimiz öğrencilerimiz için başarı da kaçınılmaz hale geliyor. Dershanecilikte ekip ruhu oldukça önemlidir. YGS-LYS paralelli konuların işlenmesi, etütlerin iyi analiz edilmesiyle başarı kendiliğinde geliyor.”

Beyşehir’de önceki yıllarda da Türkiye dereceleri elde ettiklerini anımsatan Ateş, şunları kaydetti:

“Bundan sonra da derece elde etmeye devam edeceğiz. LYS, YGS’den çok daha önemli bir sınav ve herkes bunu gördü. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi, velilerini ve dershanemiz çalışanları ile öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Bu sonuçların ve elde edilen başarıların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. “

Ateş, dershane öğrencilerinden İbrahim Demirel ve Enes Gürcan’ın hem HAM puan, hem de yerleştirme puanlarına göre Beyşehir birinciliğini aldığını söyledi. Ateş, bu öğrencilerin başarı durumunu ise şöyle açıkladı:

Enes Gürcan: LYS (Yerleştirme puanı) Beyşehir birincisi

YMF1 =506.733

YMF4=504.899

İbrahim Demirel: LYS (Yerleştirme puanı)

Beyşehir birincisi

YMF2=505.631

YMF3=503.832

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL