ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Soğuğa battaniyeli çözüm

BEYŞEHİR-Beyşehir’de vatandaşlar günlerdir etkisini gösteren soğuk havadan korumak istedikleri araçlarının üzerine battaniye örtüyor. Etkili olan soğuk nedeniyle  Beyşehir Gölü’nün dahi buz tuttuğu Beyşehir’de, sıcaklıklar, zaman zaman  gece sıfırın altında 8-10..

Soğuğa battaniyeli çözüm

BEYŞEHİR-Beyşehir’de vatandaşlar günlerdir etkisini gösteren soğuk havadan korumak istedikleri araçlarının üzerine battaniye örtüyor.

Etkili olan soğuk nedeniyle  Beyşehir Gölü’nün dahi buz tuttuğu Beyşehir’de, sıcaklıklar, zaman zaman  gece sıfırın altında 8-10 dereceye kadar düşüyor.

Sabah kalktıklarında otomobillerini çalıştırmakta zorlanan sürücüler, araçlarını soğuktan koruyabilmek için değişik yöntemler deniyor.Sürücüler, çalıştıramadıkları araçlarını zaman zaman diğer motorlu araçlardan akü takviyesi yaparak hareket ettiriyor. 

Özellikle dizel yakıta sahip araçların sürücüleri soğuk havalarda daha büyük zorluk yaşıyor. Kent merkezinde ev ve işyerlerinin önünde park halindeki otomobillerin üzerini battaniye, kilim gibi değişik örtülerle örtüp soğuktan korumaya çalışan sürücüler, camlardaki buzlanmaya karşı da çaresiz kalıyor.

Araç pencerelerindeki buzlanmanın önüne geçmek isteyen sürücüler ise camların üzerini değişik örtü, karton ve kağıt gibi malzemelerle kapatıyor. Ağır tonajlı araca sahip sürücüler ise ateş yakarak yaşadıkları soruna çözüm bulmaya çalışıyor. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL