ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Suriye İçin Yardımlar Devam Ediyor

Yardım Kampanyası Komitesi Başkanı ve Beyşehir İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı İsmail Efe yaptığı açıklamada; ‘‘Görmüş olduğunuz gibi Beyşehir’li büyük teveccüh göstermektedir. Suriye’deki insanlar açlık,sefalet,yoksulluk ve rezillik içindeler, kış..

Suriye İçin Yardımlar Devam Ediyor

Yardım Kampanyası Komitesi Başkanı ve Beyşehir İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı İsmail Efe yaptığı açıklamada; ‘‘Görmüş olduğunuz gibi Beyşehir’li büyük teveccüh göstermektedir. Suriye’deki insanlar açlık,sefalet,yoksulluk ve rezillik içindeler, kış münasebeti ile de aşırı derece battaniyeye ihtiyaçları var.Yiyecek, kuru bakliyat, ilaç, çocuk maması, un vs sayamadığım bir çok ürüne ihtiyaçları vardır. İnşallah başlatmış olduğumuz bu kampanya sayesinde tüm bu ihtiyaçlar Beyşehir’li hayırsever vatandaşlar tarafından temin edilmektedir.Şunu da belirtmek gerekirse Beyşehir bu tür yardımlarda Konya’nın ilk gelen ilçeleri arasında yer almaktadır. Ayrıca, bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız İzzet Taşçı’ya yardımlarından dolayı teşekkürlerimi sunarım.’’dedi.

Yardım Komitesi üyelerinden İHH İlçe Temsilcisi Hikmet Seyhan ise, açıklamasın da ‘‘Beyşehir’de normal şartlarda böyle bir talep beklemiyorduk, açıkçası bu yoğun talep bizleri çok mutlu etti. Halkımız evlerindeki kullanmadıkları temiz giysileri, ceketleri, pantolonları, kaşkolları hatta berelerini bile getirdiklerini gördük. Ben vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL