ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Suriyeli Mültecilere Beyşehir’den Yardım

                 BEYŞEHİR – Beyşehir’de faaliyet gösteren Göl Feneri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Suriye için yardım kampanyası düzenlendi. 4 gün süren kampanyanın sonunda bir TIR..

Suriyeli Mültecilere Beyşehir’den Yardım

 

               BEYŞEHİR – Beyşehir’de faaliyet gösteren Göl Feneri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Suriye için yardım kampanyası düzenlendi. 4 gün süren kampanyanın sonunda bir TIR dolusu yardım malzemesi toplandı.
           Taşköprü yanında oluşturulan yardım çadırı önünde düzenlenen törende konuşan Dernek Başkanı Hasan Takavcı, Suriye’de büyük bir insanlık dramı yaşandığını,bölgede 500 bin kişinin muhacir durumuna düştüğünü belirterek, buna Beyşehir olarak duyarsız kalamayacaklarını söyledi.
           Kampanya dolayısıyla pirinç, pirinç unu, çay, çocuk maması gibi malzemelerden oluşan yardımların bir araya getirildiğini belirten Takavcı, “Yardım tırımızı 1 gün bile bekletmeden yola çıkarıyoruz. Çünkü anlatılanlara göre, bölgede büyük bir insanlık dramı ve felaketi yaşanıyor” dedi. Takavcı, kampanyaya destek veren Beyşehirliler ile emeği geçen kurum ve kuruluşlara da teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL