ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

SYDV 2015 Yılı Sivil Üyeler Belirlendi

BEYŞEHİR – Beyşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının bağlı bulunduğu 3294 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu’nun 7. Maddesi gereği her faaliyet dönemi için mahalle muhtarları arasından (2) sivil..

SYDV 2015 Yılı Sivil Üyeler Belirlendi

BEYŞEHİR – Beyşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının bağlı bulunduğu 3294 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu’nun 7. Maddesi gereği her faaliyet dönemi için mahalle muhtarları arasından (2) sivil üye ile sivil toplum kuruluşları arasından (1) üye seçimi 16.12.2014 tarihinde Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda Kaymakamımızın başkanlığında yapıldı.
          2015 yılı Beyşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının faaliyet döneminde mütevelli heyetinde görev almak üzere Müftü Mahallesi Muhtarı Ali Uçar 33 oyla, Kuşluca Mahallesi Muhtarı Eşref Yılmaz 29 oyla, Sivil Toplum Kuruluşu adına Selki Kasabası Kalkınma ve Yaşatma Derneği Başkanı Durmuş Ceylan 5 oyla seçilerek göreve getirilmişlerdir. Toplam 49 Mahalle Muhtarının ve 5 Sivil Toplum Kuruluşunun  katılımıyla seçim gerçekleştirilmiştir. Kaymakamımız daha önce görev alan ve ayrılacak olan üyelere teşekkür ederken, yeni seçilen üyelere de görevlerinde başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL