ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Talha Sarı’dan büyük başarı

          BEYŞEHİR – 9-10 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Hamburg şehrinde düzenlenen Almanya Açık ‘Gernan Open’ Turnuvası’na katılan Sarı, ikincilik derecesi elde ederek gümüş madalya kazandı. Turnuvada 6..

Talha Sarı’dan büyük başarı

 

        BEYŞEHİR – 9-10 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Hamburg şehrinde düzenlenen Almanya Açık ‘Gernan Open’ Turnuvası’na katılan Sarı, ikincilik derecesi elde ederek gümüş madalya kazandı. Turnuvada 6 maç yapan Sarı, rakiplerini geride bırakarak finale kadar yükseldi. Finalde İngiliz rakibiyle karşılaşan Sarı, 3-2 yenilince ikincilik derecesi ile yetinmek durumunda kaldı.
        Türkiye’ye kazandırdığı gümüş madalya ile yine gururumuz olan Talha Sarı, turnuvanın sona ermesinin ardından yaptığı açıklamada, “Bu maç bizim için bir seçme özelliği taşıyordu.  Aynı kiloda birkaç sporcu burada yarıştık.Performansı iyi olan sporcu Moldovo’da yapılacak olan Avrupa Ümitler Şampiyonasına katılacaktı.Burada final yapmam çok iyi oldu.Tahminim direk olarak milli takıma gireceğim.Amacım Moldovo’da şampiyon olmak.Bunu başaracak güçteyim ” dedi
       Tekvando  antrenörü Nafiz Çakır ise, sporcusunu başarısından dolayı kutladı. Talha’nın sezona çok iyi başladığını ifade eden Çakır, şu değerlendirmeyi yaptı: “Talha, önce Atina’da Kulüpler Avrupa Şampiyonasında 2.oldu, daha sonra Türkiye Ümitler şampiyonasında 1.oldu. Şimdide Almanya’da final yaparak direk takıma seçildi.Tahminim Moldova’da yapılacak Ümitler şampiyonası için  takıma yazılacak ve ülkemizi temsil edecek.Talha’dan şampiyonluk bekliyorum. Sporcularımız için milli maçlar başladı. Mart’ın 15’inde bu defa  Yunus Sarı ve Ali Sarı Hollanda’da yapılacak şampiyonada yarışacaklar.Onlar da Akdeniz Oyunları milli takımına girmek için yarışıyorlar.İnşallah bu sene Akdeniz Oyunlarında 2 Beyşehirli sporcu göreceğiz” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL