ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

TÜBİTAK’tan Selçuk Üniversitesi’ne 1601 Desteği

BEYŞEHİR – TÜBİTAK Destekli “1601-TÜBİTAK Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı” kapsamında açılan eğitim programlarının ilk ayağının Beyşehir’de başlatılması amacıyla kokteyl düzenlendi.         Beyşehir Anamas Konukevi’nde düzenlenen..

TÜBİTAK’tan Selçuk Üniversitesi’ne 1601 Desteği

BEYŞEHİR – TÜBİTAK Destekli “1601-TÜBİTAK Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı” kapsamında açılan eğitim programlarının ilk ayağının Beyşehir’de başlatılması amacıyla kokteyl düzenlendi.
        Beyşehir Anamas Konukevi’nde düzenlenen kokteyle, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Yunak MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kadir Öztaş, Kadınhanı MYO Müdürü Doç.Dr Murat Çağlıyan, Beyşehir MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Aziz Öztürk, Huğlu MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mustaf Aslan, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
         Açılış kokteylinde konuşan Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muammer Zerenler; Selçuk üniversitesindeki bu projenin ilk ayağını Beyşehir’de başlattıklarını söyledi. Zerenler; projenin amacının üniversite öğrencileri ve mezunlarına yönelik olduğunu, proje ile öğrencilerin daha nitelikli girişimcilik kapasitelerini artırmak olduğunu söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL