ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Tur Operatörleri Beyşehir’e Hayran Kaldı

           BEYŞEHİR – Türk Hava Yolları’nın (THY) Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Konya’ya gelen İngiltere’nin Birmingham şehrinde inanç ve kültür turizmine yönelik olarak faaliyet gösteren tur operatörleri ve..

Tur Operatörleri Beyşehir’e Hayran Kaldı

           BEYŞEHİR – Türk Hava Yolları’nın (THY) Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Konya’ya gelen İngiltere’nin Birmingham şehrinde inanç ve kültür turizmine yönelik olarak faaliyet gösteren tur operatörleri ve seyahat acenteleri, Beyşehir’e de bir günlük tanıtım turu düzenledi. Konya merkezdeki tarihi ve turistik mekanların ziyaret edilmesinin ardından Beyşehir’e gelen İngiliz seyahat acentelerinden oluşan 11 kişilik grup, tarihi Eşrefoğlu Camisi’ni ziyaret etti. Beyşehir’de Yaka Manastır Tabiat Parkı’nı da gezen grup, Beyşehir Gölü’nde yat turuna katıldı. Grup, gezinin ardından ilçeye olan hayranlığını dile getirdi.
            Ziyaret hakkında bilgiler veren THY Konya Bölge Müdürü Ahmet Postallı, Beyşehir’in, Konya’da THY’nin gözde bir şehri olduğunu belirterek, bu yüzden son dönemde bu ilçenin de tanıtımına büyük önem verdiklerini belirtti. Postallı, THY’nin çıkaracağı gezi rehberinde Beyşehir ve özellikle tarihi Eşrefoğlu Camisi’nin de yer alacağını belirterek, bunun bilgi ve dokümanlarını gönderdik” dedi.
            Ziyarette Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı’da katılarak misafirleri ağırladı. Taşçı: Bizim 2 hedefimiz vardı 1.si eğitim 2.si turizm biz bunları geliştirmek için bu çalışmaları yapıyoruz dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL