ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Türkiye’de gündem freni patlamış kamyon gibi

              BEYŞEHİR –  Tolu, ziyaret ettiği Beyşehir İlçe Teşkilatı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye’de gündemin freni patlamış kamyon gibi çok hızlı gelişip gittiğini vurgulayan..

Türkiye’de gündem freni patlamış kamyon gibi

 

            BEYŞEHİR –  Tolu, ziyaret ettiği Beyşehir İlçe Teşkilatı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye’de gündemin freni patlamış kamyon gibi çok hızlı gelişip gittiğini vurgulayan Tolu, “Neyi neresinden yakalayacağımız, neresinden tutup da ne diyeceğimizi inanın bazen biz de şaşırıp kalıyoruz.”dedi.

            Türkiye’de Suriye ile ilgili bir meseleyi değerlendirmek istediklerinde, ertesi gün İran’la ilgili nükleer bir krizin çıkmış olduğunu, bu mesele ile ilgili ne oluyor diye bakmak istediklerinde ise bir sonraki gün Irak Cumhurbaşkan Yardımcısı Haşimi’nin kaçıp gelip Türkiye’ye sığındığını, interpolden hakkında tutuklama kararı çıktığını ve bunu konuşmaya başlandığını vurgulayan Tolu, şu değerlendirmelere yer verdi:

 “Tam bu meseleyi tartışalım diyorsunuz, bir bakıyorsunuz MİT krizi ortaya çıkıyor. Türkiye’de ne oluyor diye, şöyle az bir değerlendirme yapalım diyorsunuz, bir bakıyorsunuz şike olayı patlak vermiş. Şimdi bu kadar yoğun gündem içerisinde, her gün yeni bir gündemle Türkiye’de tartışma hakikaten milletimizin ihtiyacı olan meseleleri cımbızla çekip üzerine çalışıp bununla ilgili bir siyaset üretmeye çaba sarfediyorsunuz ama hakikaten Türkiye’de gündemi yakalayabilmek mümkün değil. Öbür taraftan da bu kadar yoğun gündem içerisinde akşam televizyonu açıp haberleri izliyorsunuz, işte her gün yeni bir gündemle tartışma aldı başını gidiyor, acaba bizi yönetenler ve yönetmeye talip olanlar bu meselelerle ilgili ne düşünüyorlar diye bakıyorsunuz, ama haber bültenlerinde bu meselelerle ilgili bir tek cümle dahi bulamıyorsunuz. İşte son haftayı bir süt tartışması ile geçirdik, geldi geçti. Hiçbir mesele üzerinde milleti tatmin edici bir çalışma maalesef yapılmıyor. HAS Parti olarak ne yapmamız lazım,bir kere asla ve kat’a gündemin yoğun ve bıktırıcı içeriğine dahil olmamız lazım. Bizim önümüzde çok kritik bir süreç var. Bugün dış politika ile ilgili olarak sıfır sorun dediğimiz noktadan nerelere geldiğimiz hepimizin malumu.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL