ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Türkiye şampiyonasında Beyşehir’den 5 sporcu

          BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır, yaptığı açıklamada, 13-17 Mayıs 2013 tarihleri arasında Konya Yüzüncü Yıl Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan müsabakalara..

Türkiye şampiyonasında Beyşehir’den 5 sporcu

 

        BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır, yaptığı açıklamada, 13-17 Mayıs 2013 tarihleri arasında Konya Yüzüncü Yıl Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan müsabakalara Beyşehir’den 5 sporcu ile katılacaklarını belirterek, “Bu şampiyonaya illerinde birinci olan sporcular iştirak ediyor. Hazırlıklarımızı tamamladık. Madalya umudu taşıdığımız sporcularımız var. Şampiyonadan en az 2 derece bekliyoruz. Bu sayı daha fazla da olabilir. Sporcularımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler, müsabakalarda iyi bir konsantrasyon sergilerlerse  biz gelecek derece sayısının daha da fazla olabileceğini umuyoruz”dedi.
       Çakır, Beyşehirli tekvandocuların ilçe merkezinden bugün Konya’ya hareket edeceğini, tartıların ardından ise müsabakaların yarın başlayacağını ve Cuma gününe kadar süreceğini sözlerine ekledi.
        Şampiyonaya katılacak sporcular ve okulları şöyle: 44 kiloda Fatma Keleş (Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu), 51 kiloda Sevde Betül Şafak (İhsan Kabadayı Ortaokulu), 47 kiloda Havvanur Çoban (Cumhuriyet Ortaokulu), 41 kiloda Furkan Çakır (Özel Gönül Ortaokulu), 53 kiloda Enes Gülnar (Beytepe Ortaokulu).

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL