ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Türkiye Şampiyonu Ağrıs’tan Kaymakama Ziyaret

BEYŞEHİR – 9-13 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da yapılan ve 81 ilden yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katıldığı Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasında 55 kiloda Türkiye şampiyonu olan Zeliha Ağrıs ‘ı kaymakam..

Türkiye Şampiyonu Ağrıs’tan Kaymakama Ziyaret

BEYŞEHİR – 9-13 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da yapılan ve 81 ilden yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katıldığı Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasında 55 kiloda Türkiye şampiyonu olan Zeliha Ağrıs ‘ı kaymakam Muzaffer Başıbüyük makamında kabul ederek altın ve plaketle ödüllendirdi.
        Kabulde İlçe milli eğitim şube müdürü Rüştü Beğendi, Tekvando Antrenörü Nafiz Çakır ve tekvandocunun babası hazır bulundu.
        Kaymakam Başıbüyük, Başarısından dolayı Zelihayı tebrik ederek daha büyük başarılar beklediğini söyledi. Başıbüyük: Beyşehir’in böyle büyük başarılara alışık olduğundan ilçede fazla heyecan yaşanmadığını belirtti.
         Nafiz Çakır ise Ağrıs’ın çok başarılı bir öğrenci olduğunu, yaşından dolayı 2016 olimpiyat oyunlarına katılamadığını ancak bir sonraki oyunlara kendisini şimdiden hazırlamaya başladıklarını söyledi. Türkiye şampiyonu sporcunun Eylül’de 26 Eylül ‘de Rusya ‘da yapılacak olan uluslararası şampiyonada Türkiye ‘yi temsil edeceği de belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL