ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Türkmenoğlu Beyşehir’de

BEYŞEHİR – AK Parti Konya İl ve Beyşehir İlçe Teşkilatları tarafından düzenlenen program kapsamında Beyşehir’e gelen Türkmenoğlu’na ilçeye bağlı yerleşim birimlerindeki ziyaretinde Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, AK Parti Beyşehir..

Türkmenoğlu Beyşehir’de

BEYŞEHİR – AK Parti Konya İl ve Beyşehir İlçe Teşkilatları tarafından düzenlenen program kapsamında Beyşehir’e gelen Türkmenoğlu’na ilçeye bağlı yerleşim birimlerindeki ziyaretinde Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile il genel meclis üyeleri eşlik etti.

Türkmenoğlu, köy ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet edip  gündemdeki Gezi parkı eylemlerine değinirken, “Bizler sizin iradenizle buradayız, bu iradeyi sizler bize verdiniz, bizler çoğunluğun sesiyiz. Ülkemizin kalkınmasına ipotek koymak isteyenler, her zaman mağlup olacaklardır. Son günlerde yaşadığımız bu olaylar suyu bulandırmaktan öte ve bu bulanık suda ‘nasıl balık avlarız’ diye hesap edenlerin provakasyonudur ama bu oyuna bizim milletimiz gelmeyecektir.”dedi.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ise, konuşmasında, “Bizler seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızın yanındayız. Bu ziyaretimizin sebebi de hem milletvekilimizle, hem teşkilat üyelerimizle sizleri ziyaret etmek, sorunlarınızı da dinleyerek sizlere hizmet etmektir”ifadesini kullandı.

Ziyaretlerde, vatandaşlara yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası hakkında da bilgiler verildi.

Türkmenoğlu ve beraberindekiler, ilçeye bağlı Damlapınar, Karabayat, Çukurağıl, Yunuslar, Gökçekuyu, Doğancık, Üçpınar, Başgöze, Sarıköy, Gönen ve Gündoğdu köylerini ziyaret etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL