ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Üç Mahallede Yine Aynı Adaylar Kazandı

         HÜYÜK-Hüyük ilçesine bağlı Tolca, Mutlu ve Pınarbaşı mahallelerinde YSK tarafından alınan karar doğrultusunda mahalle muhtarlığı seçimleri yenilendi.         Seçimlere 30 Mart’ta muhtar seçilen isimler de aday olarak katıldı…

Üç Mahallede Yine Aynı Adaylar Kazandı

         HÜYÜK-Hüyük ilçesine bağlı Tolca, Mutlu ve Pınarbaşı mahallelerinde YSK tarafından alınan karar doğrultusunda mahalle muhtarlığı seçimleri yenilendi.
         Seçimlere 30 Mart’ta muhtar seçilen isimler de aday olarak katıldı. Tolca Mahallesi’nde Ali Yıldırım 230 oy alırken, rakibi Mustafa Yayla 109 oyda kaldı. Mutlu Mahallesi’nde Mustafa Kaçar 262 oy alarak seçimi kazandı. Ali Ülkü ise 8 oyda kaldı. Pınarbaşı Mahallesi’nde ise Sadık Pekdemir 149 seçmenin oyunu alarak mahalle muhtarlığına seçildi. Rakibi Ahmet Şirin ise 114 oyda kaldı.
          Yapılan seçimlerin ardından her 3 mahallede de kazanan isimlerin 30 Mart’ta yapılan seçimlerde muhtarlığı kazanan isimler olduğu belirlendi.Beyşehir İlçe Seçim Kurulu’na 3 ismin sabıka kaydı olduğuna dair yapılan itiraz üzerine YSK, seçimlerin yenilenmesine karar vermişti. Aynı isimlerin tekrar aday olup ikinci kez muhtar seçilmesi üzerine, rakiplerinin sonuçlara itiraz edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL