ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Üniversitelilerden Süpriz Ziyaret

        BEYŞEHİR – Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü 3.sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Bayafşar İlkokulu ve Ortaokuluna 14..

Üniversitelilerden Süpriz Ziyaret

        BEYŞEHİR – Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü 3.sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Bayafşar İlkokulu ve Ortaokuluna 14 kişilik öğrenci grubu ile ziyarette bulundular. Ziyarette Ana sınıfı ve İlkokul öğrencilerine çeşitli kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar dağıttılar. Ortaokula ise çeşitli hikaye ve roman kitapları hediye ettiler. Grup temsilcisi Zuhal ÇAKAL; bu ders kapsamında dönem boyunca her hafta farklı kurumlara ziyarette bulunarak toplum hizmeti çalışmalarında bulunduklarını ifade etti.
        Okul Müdürü Onur KAFALI; öğrencilerin yapmış olduğu bu faaliyetlerintoplumsal duyarlılık ve farkındalık, işbirliği, dayanışma, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerilerini destekleyeceğini ve toplumsal bilincin uygulamalı olarak kazandırılabileceğini belirtti. Faaliyetin ardından öğrencilere saç böreği ikramında bulunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL