ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Üzümlü’de uçurtma şenliği

             BEYŞEHİR –  Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlköğretim Okulu tarafından  belde merkezindeki stadyumda gerçekleştirilen 1.geleneksel uçurtma şenliğine öğrencilerin yanı sıra öğrenci velileri de katılımıyla yoğun..

Üzümlü’de uçurtma şenliği

 

           BEYŞEHİR –  Üzümlü Şehit Mehmet Ümütkesmez İlköğretim Okulu tarafından  belde merkezindeki stadyumda gerçekleştirilen 1.geleneksel uçurtma şenliğine öğrencilerin yanı sıra öğrenci velileri de katılımıyla yoğun ilgi gösterdi. Etkinliği Üzümlü Belediye Başkanı Salih Şenoğlu ve Jandarma Karakol Komutanı Mustafa Düz de izledi.

            Okulda görevli sınıf öğretmeni Sefer Bakır tarafından organize edilen ve bundan sonra her yıl geleneksel olarak devam etmesi planlanan şenlik, öğrencilerin uçurtmalarını gökyüzüne bırakmalarıyla başladı.

            Şenlik kapsamında yaklaşık 2 saat süre içerisinde uçurtmasını gökyüzünde en yüksek noktaya çıkarmayı başaran ilk üç derece içerisine giren öğrenciler belirlendi. Şenlikte ayrıca en güzel yapılmış uçurtma dalında da öğrenciler yarıştı. Her iki kategoride gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren isimlere çeşitli hediyeler verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL