ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Vali Muşmal’ın acı günü

         BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesinde hastaneden emekli olan bir kişi av tüfeğiyle intihar etti. Olay, Yeni Mahalle Erenler Caddesi’ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce..

Vali Muşmal’ın acı günü

         BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesinde hastaneden emekli olan bir kişi av tüfeğiyle intihar etti. Olay, Yeni Mahalle Erenler Caddesi’ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce memur olarak görev yaptığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nden emekli olan Kazım Muşmal (51), girdiği bunalım sonucu sabah erken saatlerde av tüfeğiyle kendini vurarak intihar etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Muşmal’ın saat 06.00 sıralarında eşinin yanından ayrılarak bir başka odaya geçtiği ve burada av tüfeğiyle başına bir el ateş ederek ağır yaralandığı, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Muşmal’ın intihar nedeni ile ilgili olarak herhangi bir yazılı not bırakmadığı öğrenilirken, cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. 
         Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, Kazım Muşmal’ın Merkez Valisi olarak görev yapan hemşehrimiz Muammer Muşmal’ın kardeşi olduğu öğrenildi. Muşmal için ikindi namazı sonrasında Merkez Çarşı Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Merkez Valisi Ramazan Sodan, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşcı, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Muşmal, Beyşehir kabristanında defnedildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL