ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Veliler mağdur olmayın

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, 6528 sayılı kanuna eklenen geçici 5.madde ile özel dershaneler ile gerekli dönüşümü tamamlamayan özel öğrenci etüt eğitim merkezlerinin..

Veliler mağdur olmayın

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, 6528 sayılı kanuna eklenen geçici 5.madde ile özel dershaneler ile gerekli dönüşümü tamamlamayan özel öğrenci etüt eğitim merkezlerinin eğitim-öğretim faaliyetlerinin 1 Eylül 2015 tarihinde sona ereceği hatırlatıldı.
        Açıklamada, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’nce alınan duyum ve bilgiler üzerine, afiş, el ilanı, bilboardlar, görsel ve yazılı medyada bazı dershane veya dershane gruplarının 2015-2016 eğitim-öğretim yılı için seviye tesbit sınavı, seviye belirleme sınavı vb.adlar altında sınav yaparak bu sınav sonuçlarına göre öğrenci kayıt ettikleri yönünde bilgilerin Bakanlığa ulaştığı vurgulandı. Açıklamada, “Özel dershaneler ilgili kanun kapsamında 1 Eylül 2015 tarihinde kapatılacağından öğrenci ve velilerin mağdur edilmemeleri amacıyla kamuoyuna duyurulmasını rica ederiz”denildi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL