ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Vergi Haftası Kutlamaları Başladı

BEYŞEHİR – Beyşehir Vergi Dairesi Müdürlüğü çalışanları vergi haftası kutlamaları kapsamında Anıt Alanı’nda bir araya geldi.        Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal ve beraberindeki çalışanlar, önce Atatürk..

Vergi Haftası Kutlamaları Başladı

BEYŞEHİR – Beyşehir Vergi Dairesi Müdürlüğü çalışanları vergi haftası kutlamaları kapsamında Anıt Alanı’nda bir araya geldi.
        Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal ve beraberindeki çalışanlar, önce Atatürk Anıtı’na çelenk sundu, ardından saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu.
          Anıt alanındaki törenin  sona ermesinin ardından Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Gönülal ve beraberindeki bir grup personel, İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’ü makamında ziyaret etti. Kaymakam Başıbüyük’ü hafta kapsamında, yaka kokartı takıldı. 
          Gönülal, ziyaretinde vergi haftası kapsamında gerçekleştirecekleri kutlama faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi.
          Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Başıbüyük ise, vergi ödemenin önemine dikkat çekti. Verginin bir toplumun egemenliğini gösterdiğini vurgulayan Başıbüyük, vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutladı. Başıbüyük, çalışanların sıkı bir çalışma temposu içerisinde olduğuna dikkati çekerek, “Artık daha güçlü bir vergi dairesi var karşımızda. Hepinize göstermiş olduğunuz emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum”diye konuştu.
         Gönülal ve beraberindekiler hafta kapsamında bazı kamu kurumlarını da ziyaret etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL