ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Vergi Haftası Kutlanıyor

           BEYŞEHİR – Her yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası, nedeniyle Beyşehir Vergi Dairesi çalışanları Anıt Meydanı’nda bir araya geldi. Atatürk Anıtı’na çelenk sunan..

Vergi Haftası Kutlanıyor

           BEYŞEHİR – Her yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası, nedeniyle Beyşehir Vergi Dairesi çalışanları Anıt Meydanı’nda bir araya geldi. Atatürk Anıtı’na çelenk sunan daire çalışanları, ardından  saygı duruşunda bulunarak, İstiklal marşı okudu.
          Anıt meydanındaki programın ardından Vergi Dairesi Müdürü Ekrem Çetinkaya ve beraberindeki çalışanlar, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.
         Vergi Dairesi’nden yapılan açıklamada ise kamuoyunda sağlıklı bir  vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla 1990 yılından bu yana Vergi Haftası kutlamalarının yapıldığı anımsatıldı.
          Vergi ödemenin en temel ilkelerinden birinin, toplumsal farkı gözetmeksizin tüm vatandaşların bu vatandaşlık görevini yerine getirmesi olduğu ifade edilen açıklamada, Açıklamada, bu yıl 25’incisi kutlanan haftada ülke genelinde olduğu gibi Beyşehir’de de birtakım etkinlikler gerçekleştirileceği belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL