ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yağdır mevlam su

BEYŞEHİR-Kuraklık nedeniyle yağmur duasına çıkılmaya başlanan Beyşehir’de beklenen yağışların gelmesi çiftçinin yüzünü güldürdü. İlkbahar mevsiminde son yılların en kurak döneminin yaşandığı Beyşehir ilçesinde, üreticiler yağmur duasına çıkmaya başlamıştı. Beyşehir’e bağlı..

Yağdır mevlam su

BEYŞEHİR-Kuraklık nedeniyle yağmur duasına çıkılmaya başlanan Beyşehir’de beklenen yağışların gelmesi çiftçinin yüzünü güldürdü.

İlkbahar mevsiminde son yılların en kurak döneminin yaşandığı Beyşehir ilçesinde, üreticiler yağmur duasına çıkmaya başlamıştı. Beyşehir’e bağlı Sadıkhacı, Karaali, Gökçimen, Karadiken, Emen mahallelerinde yağmur duasına çıkan çiftçiler rahmet için ellerini semaya açarken, önümüzdeki günlerde de birçok mahallede yağmur duası programları planlanmıştı.

Beyşehir’de yağmur duaları etkisini gösterdi. Önceki gün başlayan ve aralıklarla devam eden yağmur çiftçilerin yüzünü güldürdü. Meteorolojik verilere göre, önceki gün Beyşehir’de metrekareye 6,4 kilogram yağış düştü. Dün de metrekareye düşen yağış miktarı 0,4 kilogram oldu. Son iki günde metrekareye 6,8 kilogram yağış düşen Beyşehir, Konya’da son iki gün içerisinde en fazla yağış alan ilçe oldu. Özellikle dün akşam saatlerinde de etkili olan yağışların bölgede sürmesi bekleniyor. Beyşehir’in son 24 saatlik yağış durumunu yansıtan veriler ise bugünkü ölçümlerle belli olacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL