ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yargı ve Emniyet Mensuplarına Veda İftarı

       BEYŞEHİR-Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ile Beyşehir Adliyesi’nde görevli iken Balıkesir ilçesine bağlı Ayvalık İlçe Adliyesi’ne atanan Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Metin Tokel..

Yargı ve Emniyet Mensuplarına Veda İftarı

       BEYŞEHİR-Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ile Beyşehir Adliyesi’nde görevli iken Balıkesir ilçesine bağlı Ayvalık İlçe Adliyesi’ne atanan Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Metin Tokel ve eşi Hakim Sibel Tokel onuruna veda yemeği verildi.
       Beyşehir Belediyesi tarafından organize edilen Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı sahilinde verilen iftar yemeğine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Kamil Göksu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sefa Mercan, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Nafiz Huğlu, kurum amirleri, yargı ve emniyet teşkilatı mensupları katıldı.
        Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, yemekte yaptığı konuşmada, “Bu değerli arkadaşlarımızın doğruluk ve dürüstlük içerisinde ilçemize çok değerli hizmetler verdiğine yakinen şahidim. Kendilerinin bundan sonraki hayatında yine aynı çizgide devam ederek, milletimize büyük hizmetler vereceklerine olan inancımı belirtmek istiyorum” dedi.
       Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir ise Emniyet Müdürü Macit ile yargı mensuplarına görev süresi içerisinde Jandarma teşkilatına verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.
        Emniyet Müdürü ve yargı mensuplarına ilçeye verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “Beyşehir çok güzel bir yer; yine Beyşehir kadar güzel yerlerde hizmet vereceksiniz. Beyşehir’i unutmayacağınızın bizi ziyaretlerinizle onurlandıracağınızın sözünü aldık. Yeni görev yerinizde daha güzel alanlarda daha yüksek mevkilerde görev yapmanız dileğiyle, emeklerinize sağlık.” dedi.
        Beyşehir veda edecek olan ilçe protokolü tarafından günün anısına İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Metin Tokel ve eşi Hakim Sibel Tokel’e birer plaket ve tarihi Eşrefoğlu Camisi tablosu takdim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL