ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yeni Yönetime “hayırlı olsun” ziyareti

BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen ziyarete AK Parti İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Beyşehir Koordinatörü Mehmet Önal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, eski İlçe..

Yeni Yönetime “hayırlı olsun” ziyareti

BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen ziyarete AK Parti İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Beyşehir Koordinatörü Mehmet Önal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, eski İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ile yeni ve eski yönetim kurulu üyeleri katıldı.
        Toplantıda konuşan  Mehmet Önal, böyle bir ziyaretin siyaset dünyasında eşine çok az rastlanılabilecek bir durum olduğunu, bu birlik ve beraberliğin ancak AK Parti çatısı altında olabileceğini belirterek,  partililere teşekkür etti.
        Eski İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ise, bayrağı teslim alan İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve yeni yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunurken, “AK Parti bir siyasi partinin yanı sıra bir davadır. Bu davanın bir mensubu olmak gerçekten onur verici, şerefli bir görevdir. Bu davanın getirmiş olduğu ağır sorumlulukları vardır. Bu davaya gönül verenler Allah rızası için çalışırlar. Bizler bu şuur içerisinde 7 yıl boyunca bu görevi sürdürdük. Bugünde alnımız akıyla bu bayrağı teslim ettik. Sizlerin de bu dava içerisinde aynı hassasiyetler içerisinde olacağınıza inanıyor ve hayırlı hizmetlere imza atmanızı diliyorum.”dedi.
        Bir önceki dönemde yönetim kurulu üyesi ve Teşkilatlanma Başkanı olarak görev yapan Hazım Kesme’de yeni yönetimin Beyşehir’e hayırlı hizmetler kazandırmasını diledi. Her zaman bu dava içerisinde hizmet etmeye devam edeceklerini, bu davanın neferi olduklarını belirten   Kesme “Önceki dönem İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve eski yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla birlikte uzun yıllar bu dava için partimize ve ilçemize hizmet etmeye gayret gösterdik, bundan sonraki dönemde de hangi görevde olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğiz. Genel Merkezimizin değişim kararı alması sonrasında bile kongre gününe kadar İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve yönetimi olarak elimizden gelen tüm çalışmaları sergiledik. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte partimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise; “Ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Bizler bu davanın mensupları olarak her zaman hep birlikte çalışacağız. Beyşehir’de AK Parti’nin yakalamış olduğu başarı çıtasını daha ileriye taşımak için mücadele edeceğiz. Sizler de bu mücadele içerisinde her zaman bizlerle olacaksınız bundan hiç şüphem yoktur.”diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL