ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yeşildağ’da İftar sofrası kuruldu

        BEYŞEHİR-Yeşildağ Mahallesi’nde düzenlenen iftar sofrası ve Ramazan etkinliklerine İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Kahraman Göksu, Ak Parti..

Yeşildağ’da İftar sofrası kuruldu

        BEYŞEHİR-Yeşildağ Mahallesi’nde düzenlenen iftar sofrası ve Ramazan etkinliklerine İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Kahraman Göksu, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Meclis Üyeleri ve Yeşildağ mahalle sakinleri katıldı. Aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşayan Yeşildağlılar düzenlen iftar sofrası ve etkilikler için Başkan Murat Özaltun’a teşekkür etti.
       Beyşehir Belediyesi tarafından organize edilen her akşam Festival Meydanı ve farklı mahallelerde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor.
        Yeşildağ Mahallesi’ndeki programının ardından Festival Meydanı’nda programa katılan Başkan Murat Özaltun, burada da gösterileri vatandaşlarla birlikte izledi. Hacivat Karagöz, Meddah ve illizyon gibi eğlenceli gösterilere çocukların ve ailelerin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı. Zaman zaman yardımcı oyuncu olarak sahneye çıkan çocuklar oynanan oyunlarda bizzat rol aldı. Çocukların yanı sıra büyüklerinde dikkatini çeken gösteriler hayranlıkla izlendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL