ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yıl sonu karma sergisi

        BEYŞEHİR-Beyşehir Ticaret Meslek Lisesi salonunda açılan karma sergide, kent merkezi ve bazı mahallelerde değişik branşlarda açılan kurslarda kursiyerlerin el emeği göz nuru dökerek hazırladığı ürünler sergilendi. ..

Yıl sonu karma sergisi

        BEYŞEHİR-Beyşehir Ticaret Meslek Lisesi salonunda açılan karma sergide, kent merkezi ve bazı mahallelerde değişik branşlarda açılan kurslarda kursiyerlerin el emeği göz nuru dökerek hazırladığı ürünler sergilendi.
        Sergi açılışına Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Ali Alagöz, daire amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
        Serginin açılışından önce konuşan İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, örgün eğitim, bilim ve teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin Halk Eğitim Merkezlerine ihtiyacın her zaman var olduğunu söyledi. Başıbüyük, Beyşehir’de de ihtiyaç duyulan her alanda kursların açıldığını kaydetti.
        Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gündüz de, karma serginin kurum olarak dönem içerisinde 45 ayrı merkezde açılan değişik branşlardaki kursların ve sergilerin genel bir özeti mahiyetini taşıdığını belirterek, “HEM olarak, 45. yılımızda Beyşehir’in dört bir yanında 45 ayrı merkezinde açmış olduğumuz 45 kurs ve sergilerimizin özeti mahiyetindeki bir sergidir bu yılsonu karma sergimiz” diye konuştu.
        Konuşmaların ardından serginin açılışı protokol tarafından gerçekleştirildi. Protokol ve davetliler daha sonra sergiyi gezerek usta öğreticilerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL