ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yüksekokul öğrencileri yaşlıları unutmadı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ekonomo Topluluğu öğrencileri, Yaşlılar Haftası kapsamında Konya Dr.İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, öğrenciler her zaman deneyim ve..

Yüksekokul öğrencileri yaşlıları unutmadı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ekonomo Topluluğu öğrencileri, Yaşlılar Haftası kapsamında Konya Dr.İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, öğrenciler her zaman deneyim ve tecrübelerinden istifade ettikleri ve dünya nüfusunun yüzde 10’unu oluşturan yaşlılara, sevgi ve saygıyı dile getirmek için bu buluşmayı gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

SÜ Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Aziz Öztürk ise, toplumsal yaşamın temelinin karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu ifade ederek, “Türk toplumu bu temel kural doğrultusunda, sosyal dayanışmayı yaşamın her döneminde ilke haline getirmiştir. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, özellikle gençlerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Unutulmamalıdır ki bugünün gençleri yarının yaşlılarıdır.”dedi.

Daha önce de aynı merkeze bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten ve bu defaki  ziyaretlerini 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle gerçekleştirdiklerini belirten Beyşehir Ekonomi Topluluğu akademik danışmanı Öğretim Görevlisi Seyfettin Caner Kuzucu ise, Huzurevi Müdürü Osman Baybağan ile yaptıkları görüşme neticesinde huzurevi sakinlerini Mayıs ayı içerisinde Beyşehir’de ağırlayacaklarını belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL