ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Zabıta Haftası Kutlanıyor.

BEYŞEHİR – Zabıta Teşkilatı kuruluşunun 188. yıldönümü kutlamaları, 3 Eylül Günü Beyşehir Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Saat 09.30’da başlayan törene; Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,..

Zabıta Haftası Kutlanıyor.

BEYŞEHİR – Zabıta Teşkilatı kuruluşunun 188. yıldönümü kutlamaları, 3 Eylül Günü Beyşehir Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Saat 09.30’da başlayan törene; Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye birim amirleri ile Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tam kadro katıldı.
            Program öncesi zabıta araçlarının oluşturduğu kortej şehir turu yaptı. Anıt Alanında çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından zabıta memuru Betül Geçili yaptığı konuşmada “Belediyenin halk içinde en yakın temsilcisi olduklarını, halkın huzur ve sağlığı için 24 saat görev yaptıklarını” söyledi.
            Anıt alanındaki törenin ardından Zabıta Müdürü Raşit Güvercin ve zabıta mensupları Belediye Başkanı Özaltun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özaltun halkla iç içe olan bir teşkilat olarak, birilerini memnun ederken birilerini de küstürebilirsiniz. Bu nedenle yaptığınız her bir hareket iyi veya kötü dikkat çektiğini söyledi. Özaltun konuşmasında biz bir aile olmalıyız, aile neyi gerektiriyorsa, o şekilde davranmalıyız. İşimizin zor olduğunu, vatandaşla konuşurken gayet kibar davranmalısınız. Çünkü; karşınızdaki insanın bir derdi vardır, başı dara düşmüştür, o nedenle onlara defalarca anlatarak onlara yardımcı olacağız. Sizler bizim sahada ki temsilcilerimizsiniz, sizler iyi olduğu müddetçe bizler belediye olarak iyi görünürüz. Sizlerden bir tanesi kötü hareket yaparsa zabıta kötü olur, belediye kötü olur” dedi.
            Belediye ziyareti sonrası Başkan Özaltun ile Zabıta müdürü ve temsilcileri, zabıta haftası nedeniyle esnaf ve  vatandaşlara karanfil ikramında bulundular. İkramın ardından Kaymakam Muzaffer Başıbüyük’ü makamında ziyaret ederek karanfil takdim edildi. Başıbüyük ziyarette; teşkilat olarak vatandaşa en ön hatlarda hizmet eden bir teşkilat olduğunu, vatandaşın ilk önce dikkatini çeken hizmetlerin denetiminin sorumluluğunu taşıdığını söyledi ve zabıta haftasını kutladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL