ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Zabıtanın Denetimleri sonuç verdi

          BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından ilçede faaliyet gösteren lokantalara yönelik denetimlerde eksikleri görülen işyerlerine..

Zabıtanın Denetimleri sonuç verdi

 

        BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından ilçede faaliyet gösteren lokantalara yönelik denetimlerde eksikleri görülen işyerlerine yapılan uyarılar sonuçlarını verdi.
         Zabıta Müdürü M.Metin Öz yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde yaptığımız denetimlerde özellikle hijyen kurallarının eksik olduğu işyerlerine eksiklerini tamamlamaları için süre tanımıştık. Tanıdığımız sürenin sona ermesinin ardından yaptığımız denetimlerde işyerlerinin eskiye oranla çok ciddi bir biçimde eksiklerini yerine getirerek sağlıklı koşullarda üretim yaptıklarını tespit ettik” dedi.
        Vatandaşların sağlığını tehdit eden hiçbir unsura göz yummayacaklarının altını çizen Öz, denetimlerimiz bundan böyle de aralıksız olarak sürecek diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL