ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Zehir Tacirlerinden 7’sine Tutuklama

BEYŞEHİR – Beyşehir’de, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen bir gruba yönelik yapılan operasyon kapsamında 4’ü 18 yaş altı olmak üzere 13 şüpheli gözaltına alındı. Mahkeme tarafından gözaltına alınan 13 kişiden..

Zehir Tacirlerinden 7’sine Tutuklama

BEYŞEHİR – Beyşehir’de, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen bir gruba yönelik yapılan operasyon kapsamında 4’ü 18 yaş altı olmak üzere 13 şüpheli gözaltına alındı. Mahkeme tarafından gözaltına alınan 13 kişiden 7’si tutuklandı.
        Edinilen bilgiye göre,  Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi’ne bağlı ekipler, Aralık ayından bu yana ilçe merkezindeki bir grubu takibe aldı.
        Teknik ve fiziki takip çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler operasyon için düğmeye bastı. Dedektif köpek ‘Ares’in de katıldığı operasyonda 13 farklı adrese eş zamanlı olarak baskınlar yapıldı. Evlerde yapılan aramada, uyuşturucu 75 hap, 72 paket 35 gram eroin, 1 paket 0,11 gram kokain ve 3 paket 12 gram esrar ele geçirildi. Operasyonda ekipler yaşları 16 ile 17 arasında değişen 4’ü yaşı küçük, toplam 13 kişiyi uyuşturucu ticareti yaptığı ve kullandığı iddiasıyla gözaltına aldı.
         Beyşehir Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler Beyşehir Adliyesi’ne sevk edildi.
        Nöbetçi mahkeme tarafından, Beyşehir’de uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülerek  Beyşehir Adliyesine sevk edilen 13 şüpheliden 7’si tutuklandı. Zanlılardan M.C., B.E., A.K., A.Y., M.K., A.E. ve M.D. mahkeme tarafından tutuklanınca  Beyşehir ve  Seydişehir cezaevlerine gönderildi. Altı şüpheli ise savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL