ResimLink - Resim Yükle
Bölgeden Haberler

Hüyük’te Mahallelerin Kanalizasyon Altyapısı Tamamlanıyor

HÜYÜK – Hüyük ilçesinde, kanalizasyon altyapısı olmayan yerleşim merkezlerinin kanalizasyonları bir bir tamamlanıyor. İlçenin dış mahallelerinden Beyşehir Gölü’ne kıyısı bulunan Budak Mahallesi’nde de vatandaşların uzun yıllardır beklentisi olan kanalizasyon altyapı..

Hüyük’te Mahallelerin Kanalizasyon Altyapısı Tamamlanıyor

HÜYÜK – Hüyük ilçesinde, kanalizasyon altyapısı olmayan yerleşim merkezlerinin kanalizasyonları bir bir tamamlanıyor.

İlçenin dış mahallelerinden Beyşehir Gölü’ne kıyısı bulunan Budak Mahallesi’nde de vatandaşların uzun yıllardır beklentisi olan kanalizasyon altyapı çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, yaptığı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen altyapı çalışmalarına ilişkin olarak, “Budak Mahallemizin en büyük sorunları arasında idi kanalizasyon altyapısı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Bey’in talimatları ve KOSKİ Genel Müdürümüz Ahmet Demir Bey’in gayret ve çabaları ile bu yerleşim birimimizde kanalizasyon çalışmalarının startı verildi, 4 kilometresi tamamlandı. İlçem ve mahallem adına Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Çiğdem, bu yıl bitmeden ilçeye bağlı Yenice Mahallesi’ni de kanalizasyonla buluşturmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL