ResimLink - Resim Yükle
Eğitim-Kültür

Beyşehir Ticaret Ve Sanayi Odasından Eğitime Destek

BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığınca İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere  630 Adet 100 TL’lik alışveriş çeki verildi. Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar..

Beyşehir Ticaret Ve Sanayi Odasından Eğitime Destek

BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığınca İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere  630 Adet 100 TL’lik alışveriş çeki verildi.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla, her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı gerçekleştirildi.

Bölgemizde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilmek üzere Beyşehir Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk’a  Alışveriş çekleri teslim edildi. Bu bu çeklerle öğrencilerin kendi ihtiyaçlarına göre kırtasiye, giyim ve ayakkabı alabilecekler.

Beyşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık “Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm öğrencilerimize ve eğitim camiasında görev yapan öğretmenlerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Beyşehir Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne, Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık’a ve yönetimine eğitime yaptıkları bu katkılardan dolayı teşekkür etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL