ResimLink - Resim Yükle
Güncel Haberler

Beyşehir’de Altyapı Tamamen Bittiğinde İdeal Yol Çalışmaları Başlayacak

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ilçe merkezinde halen devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından herkesin beklentisi olan ideal yol çalışmalarının başlayacağını belirtti. Bayındır, farklı mahallelerde ENERYA’nın yürüttüğü doğalgazın..

Beyşehir’de Altyapı Tamamen Bittiğinde İdeal Yol Çalışmaları Başlayacak

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ilçe merkezinde halen devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından herkesin beklentisi olan ideal yol çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Bayındır, farklı mahallelerde ENERYA’nın yürüttüğü doğalgazın yanısıra, KOSKİ, Telekom ve Medaş tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının devam ettiğini hatırlattı.

Bu kurum ve kuruluşların altyapı çalışmaları bitmeden ideal yol çalışmalarına başlamanın tüyü bitmedik yetimin hakkına gasp anlamı taşıyacağının altını çizen Bayındır, Beyşehir Belediyesi bünyesine kazandırdıkları saatte 240 ton kapasiteli asfalt plentinin üretim mesaisine başladığını vurguladı.

Asfalt plentinin ilk ürününü bugün itibariyle almış bulunmakta olduklarını belirten Başkan Bayındır, ilçe merkezinde belli bir takvim içerisinde yürütecekleri asfalt ve yol çalışmalarındaki yol haritalarıyla ilgili şu bilgileri aktardı:

“Altyapı çalışması (Enerya, Koski, Telekom ve Medaş tarafından) biten ve bizlerin de zemin hazırlığını yaptığımız Esentepe Mahallemizde asfalt plentimizin bugün bu ilk ürününün çalışmasını yapacağız.

Esentepe Mahallemizin akabinde ise yine altyapı çalışmalarının (Koski ve Enerya tarafından) bitmesini beklediğimiz ve hazır hale gelen, bizlerin de planlamalarımız dahilinde tüm merkez ve dış mahallelerimiz için bu asfalt plentimiz hizmet vermeye devam edecek.

Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki:

Enerya, Koski, Medaş ve Telekom çalışmalarını bitirdiği yerlerde şimdilik geçici olarak yama çalışmaları yapıyoruz ancak bu altyapı çalışmaları tamamen bitirildiğinde bizler ideal yol çalışmalarımızı yaparak (gerçek ideal yol kapasitemizi ortaya koyarak), ömürlük yol çalışmalarımızı ortaya koyacağız.

Bundan en ufak şüpheniz olmasın.

Ancak bizlerinde beklediği bu altyapı çalışmalarının biran önce bitirilmesidir. Bu kurumlarla sürekli diyalog halindeyiz.

Takdir edersiniz ki altyapı çalışması bitmeyen mahalle/cadde/sokağa çalışma yapmamız ve kısa süre sonra bunun zarar görerek tekrar edilmesi tüyü bitmedik yetim hakkını savunan bizlerin (sizlerle birlikte) dünyasıyla uyuşmaz.

Bu konuda ki sabrınız ve anlayışınızdan ötürü ayrıca teşekkür ediyorum.

Bende sabahın seherinden gece yarılarına kadar bu şehrin yarınlarını hazırlamak için tespitler yaparak çalışmalarımıza yön verme adına; sizlerin emrine amade, şehrimin hizmetkârı ve sorumluluklarını bilen bir Belediye Başkanı olarak tekraren söylüyorum ki:

Benim şehrimin insanı herşeyin en güzelini hak eder ve her hizmetinde en iyisine layıktır.

Ben de bunun için varım ve planlamalarımız, çalışmalarımız, gayretlerimiz ise her daim bu yöndedir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL