ResimLink - Resim Yükle
Spor

Beyşehir Belediyespor Futbolda Öze Dönüş Yaptı

BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme’de mücadele eden ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor’da yeni sezonda hedefin önce centilmenlik, sonra da şampiyonluk olduğu bildirildi. Bu yıl Ekim ayı ortasında başlatılması planlanan Süper Grup..

Beyşehir Belediyespor Futbolda Öze Dönüş Yaptı

BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme’de mücadele eden ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor’da yeni sezonda hedefin önce centilmenlik, sonra da şampiyonluk olduğu bildirildi.

Bu yıl Ekim ayı ortasında başlatılması planlanan Süper Grup ve 1.Amatör Küme ‘de amatör futbol müsabakaları uzun bir pandemi arasının ardından yeniden başlayacak.

İlçe temsilcimiz Beyşehir Belediyepor, yeni sezonda hedefi geçtiğimiz yıllarda düştüğü Süper Gruba yeniden çıkmak olarak belirledi.

6 Eylül tarihinde Sentetik Futbol Sahası’nda top başı yaparak yeni sezon hazırlıklarına antrenör Ali Karabacak nezaretinde başlayan mavi-beyazlılar, transferde de öze dönüş yaptı.

Martılar, bu yıl ilçenin gelecek vaad eden gençlerini kadrolarına dahil ederek yola devam etme kararı aldı. Bu karar doğrultusunda, lig hazırlıklarına başlayan mavi-beyazlılar idman programlarını aksatmadan sürdürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL