ResimLink - Resim Yükle
Uncategorized

Belediye İş Konya’da İbrahim Koral güven tazeledi

Belediye-İş Konya Şubesinde 12. olağan genel kurul yapıldı. Mevcut başkan İbrahim Kural, seçime katılan tüm delegelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilirken,güven tazeledi. İş Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Belediye-İş..

Belediye İş Konya’da İbrahim Koral güven tazeledi

Belediye-İş Konya Şubesinde 12. olağan genel kurul yapıldı. Mevcut başkan İbrahim Kural, seçime katılan tüm delegelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilirken,güven tazeledi.

İş Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Belediye-İş Sendikası Konya Şube’nin 12. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Pazar günü Horozluhan Mah. Yeni İstanbul Cad. No:58 Selçuklu/Konya adresindeki Ramada Otel toplantı salonunda yapıldı

Belediye-İş Konya Şubesinin genel kurulu yoklama, açılış,  Genel Kurul Başkanlık divanı seçimi yapıldıktan sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Protokol konuşmalarında ilk sözü alan Belediye-İş konya Şube Başkanı İbrahim Koral ;” Biz tüm çalışanlar için, emekçiler için gerçek anlamda iş güvencesi istiyoruz, kadrolu bir iş ve güvenceli bir gelecek istiyoruz. Sendika üyelerimiz her sahada canla başla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bizlerde onları hak ve hukukları her sahada almak adına gece-gündüz çalışmalarımızı yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte aralıksız sürdürüyoruz. sBu birliktelik ile kazanan Türk işçisi olacaktır. Bizler sadece Türk işçinin haklarını istiyoruz. ve istemeye de devam edeceğiz.” Dedi.

Protokol konuşmalarının ardından yönetim ve denetim kurulu raporları tek tek okundu ve ibrası gerçekleştirildi. Daha sonra ise yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri, denetleme kurulu asil ve yedek üyeleri, disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri ile genel merkez üst kurul delegeleri seçimleri gerçekleştirildi.

Seçimler sonunda Belediye-İş Konya Şubesi 12. Olağan Genel Kurulunda katılımcı delegenin tamamının oyunu alan mevcut başkan İbrahim Koral yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL