ResimLink - Resim Yükle
Uncategorized

Beyşehir’de Fahiş Fiyat Denetimi

Beyşehir Belediyesi ilçe genelinde fahiş fiyat ile satışlara karşı denetimlerini sürdürüyor. Marketlerde gerçekleştirdiği denetimler ile vatandaşların mağduriyetinin de önüne geçen Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlara fahiş fiyattan ürün..

Beyşehir’de Fahiş Fiyat Denetimi

Beyşehir Belediyesi ilçe genelinde fahiş fiyat ile satışlara karşı denetimlerini sürdürüyor.

Marketlerde gerçekleştirdiği denetimler ile vatandaşların mağduriyetinin de önüne geçen Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlara fahiş fiyattan ürün satarak vatandaş üzerinden haksız kazanç elde etmemesi için denetlemelerini sürdürüyor.

Zabıta ekipleri, marketlerde rafları dolaşıp etiketleri inceleyerek fahiş fiyat artışı, gramaj eksikliği, etiket denetimi yaptı. Özellikle gıda ve temizlik ürünlerde fiyat artışlarının önüne geçmek için denetimlerini sıklaştıran Beyşehir Belediyesi zabıta ekipleri, reyon fiyatı ile kasa fiyatı kontrolleri yaparak kayıt altına alıyor.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Özellikle son günlerde kamuoyunda büyük tepkilere neden olan fahiş fiyat uygulamaları nedeni ile ekiplerimiz denetimlerini daha da sıklaştırarak olası fiyat artışlarının önüne geçmeye çalışıyor. Ekiplerimiz tarafından yapılan denetimlerde ortaya çıkan bir fahiş fiyat uygulaması var ise gerekli işlemleri yapıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz. Bu tür şikâyetleri olduğu takdirde belediyemizin WhatsApp İhbar hattına başvurabilirler” dedi.

Zabıta ekipleri denetimler sırasında sık sık vatandaşlar ve işletme yetkililerine Kovid-19 tedbirleri kapsamında uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirmeler de yapıyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL